Thursday, 23 March 2017

PERIA TUNJUK LANGIT

PERHATIAN : PENGHIDAP KENCING MANIS YANG NAK TURUNKAN BACAAN GULA DALAM MASA 7 HARI TANPA PERLU RISAU MAKAN MANIS, TANPA PERLU AMBIL UBAT HOSPITAL DAN CUCUK INSULIN.

(BUKTI DI BAWAH)

Mai nak habaq, ini bukanlah sesuatu yang pasti, boleh berjaya turunkan bacaan gula tetapi formula ubat ini tersangat bagus untuk anda yang nak turunkan bacaan gula. InshaAllah kami berani jamin ubat ini akan menjimatkan masa tuan/puan mencuba pelbagai lagi ubat kencing manis yang lain.

Bukanlah salah tuan/puan sehingga terpaksa mencari dan ikhtiar pelbagai cara untuk turunkan bacaan gula pada ketika ini, setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya. Allah nak uji sama ada tuan/puan yakin atau tidak janji-Nya bahawa setiap penyakit itu pasti diturunkan bersama penawarnya, kecuali mati. Di sini kami ingin memperkenalkan ubat herba yang menggunakan formula yang dapat menurunkan bacaan gula dalam masa 7 hari.

Ubat tersebut adalah.

Peria Tunjuk Langit
Peria tunjuk langit adalah ubat yang sangat membantu turunkan bacaan gula dan telah bantu ramai pesakit kencing manis yang lain sehingga ada antara pesakit yang sudah sembuh.

ANTARA HERBA HERBA TERBAIK UNTUK MASALAH KENCING MANIS. 


1. KHASIAT HERBA TUNJUK LANGIT ASLI 

Herba Tunjuk Langit


Khasiat Buah Tunjuk Langit ini sukar diperolehi dari mana-mana tumbuhan herba di seluruh dunia. Ia mengandungi kandungan tertinggi tiga komposit aktif utama iaitu Flavonoids, Saponins dan Bitter Alkaloid.

FLAVONOIDS daripada kandungan khasiat buah tunjuk langit semakin terkenal di kalangan para saintis dunia dengan keupayaannya meninggikan dan meningkatkan taraf kesihatan manusia.

SAPONINS ADALAH ENZIM SEMULAJADI YANG WUJUD DI DALAM KHASIAT BUAH TUNJUK LANGIT SEPERTI SABUN ATAU PELINCIR YANG MEMBANTU MELICINKAN PERJALANAN DARAH KESELURUH TUBUH BADAN. 

BITTER ALKALOIDS di dalam Buah Tunjuk Langit ada unsur organic yang mempunyai sifat perubatan semulajadi. Buah ini adalah amat pahit jika dimakan begitu sahaja.

  • MENGURANGKAN TAHAP GULA DALAM DARAH

  • MENYEIMBANGI KANDUNGAN GULA DALAM DARAH

  • MEMPERBAIKI KELANCARAN PEREDARAN DARAH

  • MEMPERBESARKAN DAN MENGUATKAN KEANJALAN SALURAN DARAH

  • MENGURANGKAN KANDUNGAN KOLESTROL YANG TIDAK BAIK DI DALAM DARAH

  • MERANGSANGKAN PEREMBESAN INSULIN DARI PANKREAS

  • MEMPERTINGKATKAN FUNGSI PEMBINAAN DARAH
  • MENANGANI KEKEJANGAN OTOT DI DALAM SALURAN PERNAFASAN
  • MELANCARKAN SISTEM SALURAN PERNAFASAN

ANTARA PENYAKIT YANG BOLEH DIRAWAT
- Kencing Manis
- Darah Tinggi
- Kolestrol Tinggi
- Gout
- Strok Awal

2. BUAH PERIA KATAKPERIA KATAK
Khasiat Pemakanan Peria Katak

* Kandungan kalori yang rendah

* Mengandungi vitamin B1, B2, B3, C, magnesium, asid folik, zink, fosforus, manganese, fiber yang sangat tinggi.

* Kandungan beta-karotenenya 2 kali ganda daripada yang terdapat dalam brokoli, kalsiumnya 2 kali ganda daripada bayam, potasssiumnya 2 kali ganda daripada pisang.

Khasiat Kesihatan Peria Katak

* Penyakit kencing manis – Peria katak mengandungi sebatian hypoglycemic (dikenali sebagai insulin tumbuhan) yang boleh menurunkan paras gula dalam darah dan air kencing dengan berkesan.

* Tenaga – Selalu minum jus peria katak dapat menambah tenaga dan stamina, di samping mengurangkan masalah tidur yang sering terganggu.

* Masalah mata – Kandungan beta-karotenenya yang tinggi dapat membantu memperbaiki penglihatan mata.

Herba Tunjuk Langit + Buah Peria Katak memang terbukti berkesan dalam membantu masalah- masalah berkaitan KENCING MANIS.


Peria Tunjuk Langit + adalah produk kencing manis yang menggunakan 100% Herba Semulajadi yang dipilih untuk mengekalkan tahap keberkesan dan Herba yang berkualiti. Bagi yang mengalami masalah insulin dalam tubuh badan, Peria Tunjuk Langit + Mampu bertindak sebagai agen insulin tambahan kepada tubuh badan. Campuran Herba Tunjuk Langit dan Peria Katak yang diadun mampu memberi penawar yang maksima dan selamat untuk yang menghidap masalah kencing Manis.

*Sekiranya sudah sembuh tuan/puan boleh buat keputusan sama ada nak berhenti makan ubat ini ataupun teruskan sebagai langkah pencegahan. Sebab ada setengah pesakit telah menderita diabetes berpuluh tahun dan ada sedikit trauma untuk kembali menjadi penghidap kencing manis semula.

Kami faham, ada juga setengah pesakit yang perlukan bimbingan tentang cara atau kaedah yang betul menurunkan bacaan gula. Jangan risau tuan/puan, kami menyediakan consultant yang berpengalaman bertahun-tahun membimbing pesakit kencing manis turunkan bacaan gula yang tuan/puan boleh bertanyakan apa sahaja tentang masalah tuan/puan dalam menghadapi kencing manis.Cara Pengambilan:Kami tidak perlu terangkan panjang lebar tentang ubat ini, tuan/puan boleh lihat sendiri testimoni pelanggan kami.Kami yakin dengan ubat ini dan kami yakin tuan/puan tidak akan menyesal memilih ubat ini. Bayangkan suatu hari nanti tuan/puan boleh order teh tarik di mamak seperti  zaman muda-muda dulu.

Peria Tunjuk Langit ini tidak bertindak seperti tuan/puan “cucuk insulin” yang membekalkan insulin dari luar dan tidak juga bertindak seperti “ubat Hospital” atau dikenali sebagai “Metformin” yang berfungsi melambatkan bacaan gula daripada naik. (Tidak menurunkan bacaan gula), Tetapi Peria Tunjuk Langit ini berfungsi membaiki semula organ pankreas tuan/puan yang telah rosak disebabkan kencing manis.

Consultant kami:


Boleh pilih apa sahaja makanan yang terhidang pada kenduri akan datang tanpa merisaukan bacaan gula naik.


BERAPAKAH HARGA PERIA TUNJUK LANGIT?
Adakah harga pelaburan ini mahal? Tidak! Jika dibandingkan anda kena operate potong kaki ataupun terlibat dengan masalah buah pinggang sekiranya sudah lama hidap kencing manis yang harga mencecah puluhan ribu.
Jika dibandingkan dengan ubat Peria Tunjuk Langit ini hanyalah bawah RM1000 dan mungkin boleh bawah RM500.

Bahkan, setiap bulan kami ada buat mega promosi bagi yang nak restok sekali banyak terus.
TEMPAH SEKARANG!


 POTONGAN RM20 JIKA BUAT PEMBAYARAN PADA HARI YG SAMASelepas ini hanga Peria Tunjuk Langit ini mungkin akan naik semula pada bila-bila masa atas permintaan stok yang sangat tinggi. 

Jadi, sebelum harga Peria Tunjuk Langit ini naik saya sarankan tuan/puan whatsapp ke nombor kami iaitu secepat mungkin sebelum terlambat. Jangan ada nanti yang merayu nak beli dengan harga lama ya... Saya sudah inform awal ni. ;)

Apa yang anda perlu buat hanyalah Whatsapp "PTL" ke 019-606 6343 sekarang juga.
Tuan/puan yang saya hormati sekalian, fikirkan siapa yang akan anda susahkan sekiranya anda sudah terlantar hilang kaki sebelah yang telah dipotong dek kerana diabetes. 

Bagaimana pula ibadah anda. Itulah yang dikatakan “sihat sebelum sakit” adalah untuk anda beribadah sebelum lampu merah.
Mencegah Lebih Baik Daripada Merawat!!
SEBAB APA PERLU CUBA PENAWAR PERIA PLUS INI ?


Tidur Nyenyak

TIDAK PERLU LAGI BANGUN TENGAH MALAM UNTUK KENCING.Tidak Bimbang


TIDAK LAGI TAKUT JUMPA DOKTOR UNTUK TEMUJANJI.Tubuh Segar
BADAN TERASA SEGAR DAN TIDAK LETIH, TIDAK LAGI RASA KEBAS-KEBAS.Mata Terang

PENGLIHATAN YANG KABUR SEMAKIN BAIK.Penurunan Bacaan 2 – 5 Hari

BACAAN GULA DALAM DARAH ANDA AKAN TURUN DALAM 2 -5 HARI.ADA LAGI!!

** JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN SEKIRANYA PRODUK TIDAK BERKESAN SELEPAS 14 HARI **
KAMI SENDIRI RASA TIDAK LAYAK UNTUK PEGANG DUIT ANDA SEKIRANYA TIADA MANFAAT YANG DIPEROLEH MELALUI PRODUK YANG HEBAT INI.

DISCLAIMER : RESULT MAY VARY BASED ON INDIVIDUAL *
P/s : Yang sudah sembuh kencing manis tu jangan lupa recommendkan Peria Tunjuk Langit ni kepada kenalan terdekat ya. Moga kita sama-sama dapat membantu ramai lagi pesakit kencing manis untuk mengatasi diabetes ini.

No comments:

Post a Comment